Afspraak maken of een vraag? Bel 06-14380289

Beginners tennisles

racket

Voor € 1,- tennisles

Wilt u een keer proberen of tennis iets voor u is? Al lang op zoek naar een leuke sport? Wilt u gezellig met andere mensen sporten, lol maken en het leuke tennisspel onder de knie krijgen? Dan is deze € 1,- proef tennisles ideaal voor u!

Op zaterdagen 31 maart 2018 organiseren we van 10.00-11.00 uur een proef tennisles voor € 1,-. Je speelt op deze ochtend in een groep met ongeveer hetzelfde niveau en allemaal mede cursisten die een tennisles gaan proberen. Deze proefles is alleen geschikt voor beginners en wordt alleen aangeboden voor volwassenen (18 - 81 jaar). Je krijgt van een gediplomeerde tennistrainer instructies waardoor je al snel veel plezier zal beleven. Misschien lukt het je al om aan het einde van de eerste training een partijtje te spelen.

Na de training gaan we onder het genot van een (gratis) kop koffie nog even na kletsen in de gezellige kantine. Een sportief uurtje tennis en een gezellige ochtend. Kom in actie en we zien u graag op de tennisbaan!

Voor wie: beginners of niveau 9, volwassenen (18-81 jaar)
Wat: Proef tennisles
Waar: Tennispark Brederode, Brederoodseweg 43 Santpoort-Zuid.
Wanneer: Zaterdag 31 maart 2018 van 10.00-11.00 uur
Kosten: € 1,-
Gratis: Leenracket en kop koffie na afloop
Schoenen: zelf mee nemen (geen noppen) sportschoenen (evt leen schoenen verkrijgbaar)
Inschrijven: Via onderstaand inschrijfformulier

 

Bevalt de proefles dan kunt u gebruik maken van de beginners 1.0 cursus:
Tennispark Brederode: zaterdag van 11.00-12.00 uur, 15 lessen vanaf april voor een beginnerstarief van € 150,- Je bent niet lid van de club maar je mag in het zomerseizoen buiten de evenementen om in het weekend komen vrijspelen.

Met de beginners 1.0 cursus heb je les met maximaal 12 personen op 3 banen. De 15 lessen cursus start vanaf 7 april.

 

Inschrijfformulier beginners cursus

Ja, ik schrijf me in voor de beginners cursus:

Een moment geduld aub.