Afspraak maken of een vraag? Bel 06-14380289

Info lessen volwassenen Brederode

U bent hier: Home > Tennislessen > Brederode | Info Jeugd | Info volw | Inschrijf volw | Prijzen | Voorwaarden |

jonkman2

Bent u alleen of met meerdere? Wij delen u in een passend trainingsgroepje. Zelf een complete groep samenstellen mag ook. De trainingen in het zomerseizoen zijn van 30 maart t/m 30 september.

(Oud-zomer) leerlingen hebben tot 4 februari de tijd om hun 'vaste' lesuur met voorrang te reserveren, indien beschikbaar. Begin maart (uiterlijk een week voor de start van de lessen) krijgt u, na uw inschrijving, een bevestiging met uw lestijd, info en de rekening per mail.

Het werkte zo:

• Iedereen moet lid zijn/worden om te lessen op een clubbaan (lestarief  + lidmaatschap) = Clubleden, of
• iedereen moet niet-lid zijn en betaald dus de vaste baanhuur (= lestarief + baanhuur) = Niet-leden, of
• je bent wel club lid, traint met niet-leden op een gehuurde baan, en betaald daar aan mee (= lestarief + baanhuur + lidmaatschap).

In samenwerking met het tennispark gaan we een test-seizoen doen:

• Clubleden en niet-leden mogen bij elkaar lessen. Ieder betaald zijn eigen tarief. Clubleden dus lidmaatschap aan de tennisclub en les aan de tennisschool, Niet-leden baanhuur met les aan de tennisschool.
• Clubleden mogen onbeperkt vrij spelen en aan toernooien en evenementen mee doen. Niet leden spelen alleen op het les tijdstip.

4 pers groep les (210) met debutant lidmaatschap (100) is totaal € 310,-
4 pers groep les (210) met overdag lidmaatschap (150) is totaal € 360,-
4 pers groep les (210) met algemeen lidmaatschap (208) is totaal € 418,-
4 pers groep les zonder lidmaatschap (incl baanhuur) is vanaf € 265,- (afhankelijk van dag&tijd)

Algemene lesinformatie (niet-leden)

De lessen voor niet-leden vinden plaats op een gehuurde baan. Je speelt dus elke week op je eigen baan op een vast tijdstip. De kosten van de baanhuur zit al bij de tarieven inbegrepen!

Er zijn drie soorten cursussen:

Cursus A geeft u de mogelijkheid om in de groep één uur te lessen en aansluitend een half uur vrij te spelen. Alleen op de volgende dagen/tijden: maandag, donderdag en vrijdag 21.00 uur. Ochtenden op aanvraag.
Cursus B is de driekwartier les en vrijspeel cursus. De ene week start je met drie kwartier les en aansluitend drie kwartier vrij tennis. De week erop start je met drie kwartier vrij tennis en aansluitend drie kwartier les, etc. Deze cursus is alleen op woensdag avond 19.30 en 21.00 uur.
Cursus C wordt gegeven op maandag t/m zaterdag waarbij u elke week één uur les krijgt zonder vrij tennis. Op rustige momenten is het mogelijk om na de training nog een tennisbaan te huren en vrij te spelen.

Elke cursus omvat 15 lessen. Er worden groepslessen gegeven tussen 9.00-12.00 uur en 18.00-22.30 uur. Een lesuur duurt 50 minuten (60-10). De leraar heeft dan (5 of 10 minuten) de gelegenheid vragen te beantwoorden, iets te nuttigen of van het toilet gebruik te maken. Gebruikelijk is dat de groep dan zelfstandig inspeelt.

Kijk hier voor: de seizoenprijzen zomer
Klik hier voor: Inschrijfformulier Volwassenen

Service:

Als je een keer niet op de training kan komen dan kom je op onze inhaallijst te staan. Wellicht dat je dan op een ander moment de training kunt inhalen. Op deze website aan de rechterkant onder buienradar kunt u het afmelding formulier voor een tennisles invullen.

De eerste twee lessen die uitvallen door regen worden ingehaald aan het einde van de cursus. Zie onderstaand lesrooster.

Algemene lesinformatie (clubleden)

Inschrijven voor clublessen is alleen mogelijk voor leden van de tennisclub: LTC Ruïne van Brederode. Clublessen worden gegeven op clubbanen waar je zelf lidmaatschap voor betaald aan Tennispark Brederode, Nieuw Debutanten lidmaatschap of het algemene lidmaatschap of overdag lidmaatschap (bekijk de website van het tennispark voor de lidmaatschap tarieven of lid worden: www.tennisparkbrederode.nl)
Net als vorig jaar biedt Tennisschool Jonkman clubleden aan les te nemen in groepen van 4 (of 3 en 5 personen) van gelijk niveau. U kunt zich inschrijven voor de 15 lessenserie.
Het is ook weer mogelijk om u in te schrijven voor privéles. De ervaring is dat het na 19.00 uur te druk is om privé les te geven. De meeste ruimte voor privé les is overdag tussen 9.00-16.00 uur.

Wilt u alle slagen voor de competitie doornemen, gezellig met z’n vieren oefenen, meer mensen leren kennen, die dodelijke forehand weer uit de winterslaap halen of wat tactische tips? Schrijf u snel in!

Kijk hier voor: de seizoenprijzen zomer
Klik hier voor: Inschrijfformulier Volwassenen

Service:

Als je een keer niet op de training kan komen dan kom je op onze inhaallijst te staan. Wellicht dat je dan op een ander moment de training kunt inhalen. Op deze website aan de rechterkant onder buienradar kunt u het afmelding formulier tennisles invullen.

De eerste twee lessen die uitvallen door regen worden ingehaald aan het einde van de cursus. Op maandag en zaterdag zullen we een andere dag of oktober gebruiken voor eventueel twee inhaallessen. Zie onderstaand lesrooster.

Les data

lesdata zomer 2020