Afspraak maken of een vraag? Tel/WhatsApp 06-14380289

Info lessen volwassenen Brederode

bent hier: Home > Tennislessen > Brederode | Info Jeugd | Info volw | Inschrijf volw | Prijzen | Voorwaarden |

jonkman2

Bent u alleen of met meerderen? Wij delen je in een passend trainingsgroepje. Zelf een complete groep samenstellen mag ook. De trainingen in het zomerseizoen zijn van 3 april t/m 1 oktober.

(Oud-zomer) leerlingen hebben tot 1 februari de tijd om hun 'vaste' lesuur met voorrang te reserveren, indien beschikbaar. Begin maart (uiterlijk een week voor de start van de lessen) krijgt u, na uw inschrijving, een bevestiging met uw lestijd, info en de rekening per mail.

Het werkte zo:

• Clubleden en niet-leden mogen bij elkaar lessen. Ieder betaald zijn eigen tarief. Clubleden dus lidmaatschap aan de tennisclub en les aan de tennisschool, Niet-leden baanhuur met les aan de tennisschool.

• Clubleden mogen onbeperkt vrij spelen en aan toernooien en evenementen mee doen. Niet leden spelen alleen op het les tijdstip.

Prijsvoorbeeld:

4 pers groep les (244) met debutant lidmaatschap (102) is totaal € 346,-
4 pers groep les (244) met overdag lidmaatschap (152) is totaal € 396,-
4 pers groep les (244) met algemeen lidmaatschap (210) is totaal € 474,-
4 pers groep les zonder lidmaatschap (incl baanhuur) is vanaf € 236,- (afhankelijk van dag & tijd)

Algemene lesinformatie (niet-leden)

De lessen voor niet-leden vinden plaats op een gehuurde baan. Je speelt dus elke week op je eigen baan op een vast tijdstip. De kosten van de baanhuur zit al bij de tarieven inbegrepen!

Elke cursus omvat 15 lessen. Er worden groepslessen gegeven tussen 9.00-22.30 uur. Een lesuur duurt 50 minuten (60-10) of 42 minuten (50-8). De leraar heeft dan (tussen de 5 of 10 minuten) de gelegenheid vragen te beantwoorden, iets te nuttigen of van het toilet gebruik te maken. Gebruikelijk is dat de groep dan zelfstandig inspeelt.

Kijk hier voor: de seizoenprijzen zomer
Klik hier voor: Inschrijfformulier Volwassenen

Service:

Als je een keer niet op de training kan komen dan kom je op onze inhaallijst te staan. Wellicht dat je dan op een ander moment de training kunt inhalen. Op deze website, in het menu 'afwezigheid/inhalen' kunt u het afmelding formulier voor een tennisles invullen en beschikbare inhaal momenten bekijken.

De eerste twee lessen die uitvallen door regen worden ingehaald aan het einde van de cursus. Zie onderstaand lesrooster.

Algemene lesinformatie (clubleden)

Inschrijven voor clublessen is alleen mogelijk voor leden van de tennisclub: LTC Ruïne van Brederode. Clublessen worden gegeven op clubbanen waar je zelf lidmaatschap voor betaald aan Tennispark Brederode: Debutanten lidmaatschap of het algemene lidmaatschap of overdag lidmaatschap (bekijk de website van het tennispark voor de lidmaatschap tarieven of lid worden: www.tennisparkbrederode.nl)
Clubleden lessen normaal gesproken in groepen van 4 (of 3 en 5 personen) van gelijk niveau. U kunt zich inschrijven voor de 15 lessenserie.
Het is ook weer mogelijk om u in te schrijven voor privéles. De ervaring is dat het na 19.00 uur te druk is om privé les te geven. De meeste ruimte voor privé les is overdag tussen 9.00-16.00 uur.

Wilt u alle slagen voor de competitie doornemen, gezellig met z’n vieren oefenen, meer mensen leren kennen, die dodelijke forehand weer uit de winterslaap halen of wat tactische tips? Schrijf u snel in!

Kijk hier voor: de seizoenprijzen zomer
Klik hier voor: Inschrijfformulier Volwassenen

Service:

Als je een keer niet op de training kan komen dan kom je op onze inhaallijst te staan. Wellicht dat je dan op een ander moment de training kunt inhalen. Op deze website aan de rechterkant onder buienradar kunt u het afmelding formulier tennisles invullen.

De eerste twee lessen die uitvallen door regen worden ingehaald aan het einde van de cursus. Op maandag en donderdag zullen we een andere dag of oktober gebruiken voor eventueel een tweede inhaalles. Zie onderstaand lesrooster.

Les data