Beginners actie

1 euro tennis brederode

[themecolor]Voor € 1,- tennisles[/themecolor]

Wilt u een keer proberen of tennis iets voor u is? Al lang op zoek naar een leuke sport? Wilt u gezellig met andere mensen sporten, lol maken en het leuke tennisspel onder de knie krijgen? Dan is deze € 1,- proef tennisles ideaal voor u!

Op zaterdag 8 april 2023 organiseren we tussen 10.30-12.00 uur een proef tennisles voor € 1,-. Je speelt op deze ochtend in een groep met ongeveer hetzelfde niveau en allemaal mede cursisten die een tennisles gaan proberen. Deze proefles is alleen geschikt voor beginners en wordt alleen aangeboden voor volwassenen (18 – 81 jaar). Je krijgt van een gediplomeerde tennistrainer instructies waardoor je al snel veel plezier zal beleven. Misschien lukt het je al om aan het einde van de eerste training een partijtje te spelen.

Na de training gaan we onder het genot van een (gratis) kop koffie nog even na kletsen in de gezellige kantine. Een sportief uurtje tennis en een gezellige ochtend. Kom in actie en we zien u graag op de tennisbaan!

Voor wie:        Beginners of niveau 9, volwassenen (18-81 jaar)
Wat:                 Proef tennisles
Waar:              Tennispark Brederode, Brederoodseweg 43 Santpoort-Zuid.
Wanneer:        Zaterdag 8 april 2023 tussen 10.30-12.00 uur
Kosten:           € 1,-
Gratis:             Leenracket en kop koffie na afloop
Schoenen:     Zelf mee nemen (geen noppen) sportschoenen (eventueel leen schoenen verkrijgbaar)
Inschrijven:   Via onderstaand inschrijfformulier

[themecolor]Bevalt de proefles dan kunt u gebruik maken van de beginners cursus:[/themecolor]
Zaterdag tussen 9.00-12.00 uur, 8 lessen vanaf 15 april voor een beginnerstarief van € 105,- Je bent niet lid van de club maar je mag in het zomerseizoen gedurende de les periode op zaterdag en zondag na 17.30 uur komen vrij spelen. Met de beginners cursus heb je les met ongeveer 8-12 personen op 2-3 banen. De les data zijn op: 15, 22 april, 13, 20, 27 mei, 3, 10, 17 juni. Na 17 juni start de beginnerscursus 2.0 met een aantal extra trainingen.

[themecolor]Bevalt de beginners cursus dan kunt u gebruik maken van het debutanten lidmaatschap:[/themecolor]

De contributie voor het debutanten lidmaatschap bedraagt voor het zomerseizoen 2022: € 102,-  Wil je nog meer vrij kunnen spelen dan bovengenoemde dan is dit debutanten lidmaatschap ideaal voor jou. In het andere geval kan je beter eerst de (proef) beginners cursus volgen en het debutanten lidmaatschap het tweede jaar nemen.
U kunt maximaal 2 zomerseizoenen gebruik maken van dit lidmaatschap. Na 2 jaar debutant te zijn geweest wordt uw lidmaatschap automatisch omgezet naar het algemeen of overdag lidmaatschap van de vereniging. Meer informatie en inschrijven voor deze lidmaatschappen vindt u op de website: www.tennisparkbrederode.nl.

Het zomerseizoen loopt van 1 april tot 1 november en als debutant kunt u samen met andere debutanten/leden van maandag t/m vrijdag terecht tussen 10:30 uur en 19:30 uur en in het weekend vanaf 17:30 uur de hele avond tot donker!

U kunt uw zomerlidmaatschap verlengen en ook ’s winters door tennissen van 1 november tot 1 februari.
Het debutanten lidmaatschap van 1 april tot 1 maart bedraagt € 139,00.
U kunt dan dus bijna het hele jaar buiten tennissen!

[iphorm id=”14″ name=”Inschrijven beginnerscursus”]