Trainers

BERNARD JONKMAN

bernard


Bernard Jonkman (1978) is geboren en getogen in Beverwijk. Hij groeide op vlak bij de tennisbanen van Westerhout (Beverwijk). Ongeveer al zijn vrije tijd bracht hij door op de tennisbaan. Het was wel duidelijk dat het tennisspel in Bernards bloed zat. Na de middelbare school heeft Bernard twee jaar fulltime getennist, maar blessures en gebrek aan financiële middelen dwongen hem hiermee te stoppen. Toch wilde Bernard iets met tennis blijven doen en hij is als jongste cursist begonnen met de tennislerarenopleiding. Van 1998 t/m 2023 is Bernard actief geweest als Leraar, Coach, Toernooi organisator, Toernooi directeur, website beheerder, jeugdcommissie, evenementen organisatie, algemeen bestuurslid en meerdere vrijwilligers functies..
Sinds 1 januari 2003 verzorgt Bernard Jonkman onder de naam Tennisschool Jonkman tennislessen aan jeugd en volwassenen voor voornamelijk recreatief en prestatief tennis. Met inmiddels ruim 40 jaar tenniservaring heeft Bernard inmiddels 20 jaar lessen op Tennispark Brederode verzorgd  samen met zijn lerarenteam/tennisschool. Bernard is nivo 2-speler, in 2017 nummer 1 van Nederland en nummer 8 van de wereld in de leeftijd 35-40 jaar en in het bezit van KNLTB tennisleraar A en B-licentie met extra certificaten. In 2021 2e plaats Heren Dubbel wereldkampioenschappen in Kroatië behaald.

THOMAS GILIAMthomas3

Thomas Giliam werkt vanaf 2012 voor Tennisschool Jonkman. Hij is enthousiast, rustig en heeft geduld met al zijn leerlingen. Naast zijn andere werkzaamheden in de kleding Brand-stof.nl speelt Thomas zelf ook competitie en toernooien.

STEVEN VAN GUILIK

steven1


Steven van Guilik is bijna elke dag te vinden op de banen van Tennispark Brederode. Op een leuke en enthousiaste wijze probeert Steven zijn leerlingen gedurende de les mee te nemen zodat ze aan het einde van de les met een bezweet, leerzaam en blij gevoel van de baan af gaan.

Carin Bakkum

Carin Bakkum maakte haar profdebuut in 1985. Ruim 10 jaar lang heeft Carin diverse WTA en Grand slam toernooien gespeeld oa: Wimbeldon, Autralie, Roland Garros en US open. De hoogste wereld postie in de single was plaats 141 in de single en plek 69 in de dubbel. Sinds 2022 geeft Carin met veel enthousiasme en drive enkele avond/ochtend training. Dus als je een volgende stap wil maken dan ben je bij Carin goed terecht.

Gianne Meijer

gianne

Thom Griffioen

Louis Firet

Conan de Bruin

GIJS

gijs