Afspraak maken of een vraag? Tel/WhatsApp 06-14380289

Tennislessen

U bent hier: Home > Tennislessen > Brederode Fablo en Kennemer Haarlem

slider01TENNISLESSEN ZOMER EN WINTER

Het enthousiaste lerarenteam van Tennisschool Jonkman is klaar voor het nieuwe tennisseizoen. Komt u de techniek verbeteren, aanleren van nieuwe tennisskills, gezellig trainen en lekker in het zweet werken? Schrijf je snel in!

Het zomerseizoen loopt van 1 april t/m 30 september. In het zomerseizoen geven wij trainingen voor de volwassenen op Tennispark Brederode (santpoort-Zuid). De indeling/inschrijving voor de jeugdleden gaat zomers via de jeugdcommissie van de vereniging (bekijk in het menu -tennislessen->club<- voor info)
De indeling en inschrijven voor volwassenen van RuÏne van Brederode kan via de website van Tennisschool Jonkman.

Het winterseizoen 2020 start vanaf 19 oktober t/m eind maart. Wij geven training in het Kennemer Sportcenter en Fablotennishal te Haarlem. Ook geven wij gedurende het winterseizoen buiten training op Ruïne van Brederode. Inschrijven voor jeugd en volwassenen van alle clubs kan via deze website. Bekijk in het menu tennislessen alle informatie over de jeugd en volwassenen trainingen.

---------------

VANUIT DE FABLO TENNISHAL:

Om ons allemaal goed te beschermen, u en onszelf, hebben we veel maatregelen genomen. Daarover willen we u graag informeren via deze brief. Daarbij gaan we nog wat verder dan de voorgeschreven maatregelen van de KNLTB en overheid.

Gelukkig is onze hal erg groot met veel mogelijkheden om voorzieningen uit te voeren.

Het dit jaar aangelegde luchtverversingsysteem in de tennishal zorgt ervoor dat er constant  verse buitenlucht de hal wordt ingezogen. De bestaande lucht wordt met ventilatoren naar buiten gezogen waardoor de lucht continu ververst wordt.

Door een slimme routing, die duidelijk wordt aangegeven, hebben we nu een aparte ingang en uitgang zodat de komende en vertrekkende spelers elkaar niet tegenkomen. Zie ook de plattegrond op de achterkant. Alles zal ter plekke duidelijk worden aangegeven.

Medewerkers zullen regelmatig alle deurklinken en andere oppervlakten schoonmaken.

Het horecagedeelte is opnieuw ingericht zodat iedereen tenminste 1,5 meter afstand van elkaar kan houden en alle tafels, stoelen, de keuken en de bar worden extra gedesinfecteerd. Ook is er een vernieuwd luchtverversingssysteem in de bar, de toiletten en de kleedkamers. Op meerdere plekken is desinfectie spray beschikbaar en we verzoeken iedereen zo veel mogelijk contactloos te betalen.

Volgens de richtlijnen mogen de kleedkamers, douches en wc’s vanaf 1 juli weer gebruikt worden. Zoals u weet beschikken de kleedruimtes over separate doucheruimtes waarbij de lucht van iedere douche apart wordt afgezogen. Ook hebben we hier rekening gehouden met de nieuwe indeling.

We hebben veel geïnvesteerd in deze maatregelen om al onze tennissers, trainers en onze medewerkers een veilige (tennis) omgeving te bieden. Zodat iedereen fijn kan tennissen zoals u al jaren van ons gewend bent. Uiteraard volgen we alle ontwikkelingen en zullen indien nodig ook aanvullende maatregelen nemen. Deze maatregelen werken alleen als ook u zich aan de richtlijnen houdt en niet komt als u gezondheidsklachten heeft. We gaan ervan uit dat iedereen zich verantwoordelijk gedraagt.

We kijken er naar uit u vanaf oktober te verwelkomen zodat u samen met uw tennisvrienden/vriendinnen weer een winter lang kunt genieten van het tennissen.

----------------------

Wij gaan er samen met u een leuk en leerzaam tennisseizoen van maken!

Bekijk hier de trainingen voor zomers:

Tennispark Brederode

 

 

 

 

Bekijk hier de trainingen voor de winter:

fabloSRO_fc

 

Heeft u nog vragen dan kunt u ons altijd mailen: contact