Info volwassenen winter

U bent hier: Home > Tennislessen > Winter | Info Jeugd | Info volw | Ins jeugd | Ins volw | Prijzen | Voorwaarden |

tennisles volwassenen

[themecolor]Algemene informatie tennisles volwassenen[/themecolor]

Tennis kan een moeilijke sport zijn. Onze leraren, die ruim ervaring hebben met het geven van tennisles,  zullen beginners enthousiast maken voor het tennis en de beginselen van alle slagen leren. Voor de meer gevorderden en competitie spelers zullen we alle slagen zoveel mogelijk trainen waarbij: techniek, tactiek, conditionele en mentale aspecten de trainingen zullen passeren.

Hoeveel trainingen?
Indoor: Een tennisles cursus indoor bestaat uit 15 lessen voor volwassenen en ongeveer 5 weken vrijspelen. Na de 15e les kunt u gebruik maken van enkele losse lessen voor een gereduceerd tarief.

Buiten: Een tennisles cursus buiten op Ruïne bestaat uit 15 lessen voor volwassenen inclusief winterlidmaatschap (onbeperkt vrijspelen).

Wanneer en waar?
Op maandag t/m vrijdag tussen 9.00-22.00 uur en zaterdag 9.00-13.00 uur geven we voor de volwassenen tennisles op Tennispark Brederode.
Op maandag t/m vrijdag tussen 9.00-22.00 uur en zaterdag 9.00-13.00 uur geven we voor de volwassenen tennisles in de Fablo tennishal.
Op maandag tussen 18.00-22.00 uur geven we voor de volwassenen tennisles in de Kennemer Sportcenter.

Lesdata
De lessen starten vanaf maandag 2 oktober 2023. Bekijk in onze kalender op welke dagen er wel/geen tennisles is en of er kan worden vrijgespeeld. Op deze pagina zie je in een overzichtelijk overzicht per locatie wanneer de tennis lessen zijn. >>> kalender lesdata

Wat kosten de trainingen
Klik hier voor seizoensprijzen volwassenen winterseizoen.

Wat als ik een keer niet kan trainen
Extra service hebben wij voor alle volwassenen groepen. Kunt u een keer niet op de tennisles komen? Meldt je afwezigheid uiterlijk 2 dagen (=48 uur!) voorafgaand van je tennisles via het afmeldingsformulier dan proberen wij een inhaalplek voor je te vinden, iemand anders kan dan op jouw plek de tennisles inhalen. Dit is een extra service, dus geen garantie dat je ook werkelijk een tennisles kan/gaat inhalen! Je kijkt zelf op onze website in het schema of er een haalbare dag en tijd in het schema voor je bij staat. >>> Afwezigheids formulier voor de tennisles

Schoenen en racket
Let op goede tennis schoenen! In de Fablohal kunt u het beste spelen met gladde sportzolen terwijl in de Kennemer Sportcenter schoenen met profiel (buiten schoenen) prima zijn maar in beide hallen geen zwarte zolen!
Je dient zelf een tennisracket aan te schaffen. Indien nodig hebben we voor een tennisles een leenracket.

Hoe lang duurt een tennisles
Een lesuur duurt 50 minuten (50 training + 10 inspelen). De leraar heeft dan de gelegenheid vragen te beantwoorden, iets te nuttigen of van het toilet gebruik te maken. Gebruikelijk is dat de groep dan zelfstandig inspeelt. Ballen en lesmateriaal worden door de Tennisschool verzorgd.

Voor wanneer inschrijven
(Oud-) volwassenen cursisten hebben tot 12 augustus 2023 de tijd om hun ‘vaste’ tennis lesuur met voorrang te reserveren, indien mogelijk. Vanaf half augustus gaan we aan de slag met het maken van de winterindeling. Inschrijven kan nog wel na deze datum maar de ervaring leert dat de groepen dan vol zitten.

Wanneer begint het winterseizoen
De trainingen in het winterseizoen starten vanaf maandag 2 oktober 2023.

Wanneer krijg ik bericht van mijn lestijd
Uiterlijk één week voor de start van de tennis lessen (half september) krijgt u, na uw inschrijving, een bevestiging met uw lestijd, informatie en de rekening per mail opgestuurd.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden winter tennisles 2023/2024 en hier voor de locaties.