Stage / Vacature

ballen

VACATURE/tennisleraar gezocht

Wij zijn op zoek naar

een gediplomeerde fulltime/parttime tennisleraar, die in het bezit is van minimaal KNLTB A-licentie of hiervoor de opleiding momenteel volgt en;
• enige ervaring heeft in het geven van instructie/tennislessen
• goede communicatieve vaardigheden bezit
• beschikt over een actieve werkhouding
• zelfstandig en verantwoordelijk is
• enthousiast is en professionele instelling heeft

Werkomgeving

Wij zijn een zelfstandige Tennisschool en verzorgen de trainingen zomers (april-september) op Tennispark Brederode te Santpoort-Zuid. In de winter (oktober-maart) geven wij training elke dag aan de jeugd op Tennispark Brederode (buiten) en volwassenen in de Fablotennishal te Haarlem en op maandag in het Kennemer Sportcenter te Haarlem. We hebben een goed en gezellig leraren team.

Functie

Als tennisleraar ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig geven van tennislessen op elk niveau voor tennissers in de leeftijd van 6 – 80 jaar.
• verzorgen van tennistrainingen van 4 tot 12 uur per week (zomer- seizoen)
• lever je een actieve bijdrage aan de continuïteit van de trainingen
• verleen je assistentie bij het uitvoeren van activiteiten als clinics en overige werkzaamheden
• assistentie mbt indeling/niveaus

Wij bieden

Een goed uur tarief, leuke en uitdagende functie binnen een enthousiast team. Je krijgt de kans om een actieve bijdrage te leveren aan de groei en behoud van ons bedrijf en dus je eigen functie.  Heb je interesse? Stuur dan je brief met CV naar bernard@tennisschooljonkman.nl. Voor verdere informatie/opmerkingen, betreffende de vacature kun je contact opnemen met Bernard Jonkman tel:  06-14380289 of mail: bernard@tennisschooljonkman.nl

STAGE

Praktijkervaring opdoen bij Tennisschool Jonkman

Tennisschool Jonkman biedt elk seizoen studenten en scholieren de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. Wij helpen graag mee aan het opleiden van de professionals van de toekomst. Stageplaatsen worden aangeboden met verschillende niveau groepen, jeugd en volwassenen, op diverse locaties in omgeving Haarlem en Santpoort-Zuid. Tennisschool Jonkman heeft verspreid over de hele week een groot aantal uren, dus zijn er vaak mogelijkheden voor jou om stage te lopen!

Begeleiding

Je wordt begeleid door enthousiaste tennisleraren, die samen met jou zorg dragen voor een leuke, uitdagende en bovenal leerzame stage. Een stageplaats biedt jou niet alleen de kans om beroepsmatig veel kennis op te doen, maar je neemt ook direct een kijkje in onze totale organisatie; toernooien, evenementen, planning, jeukdkamp, etc…. Veel van onze stagiairs zien we na hun stage en opleiding als nieuwe collega’s terug bij Tennisschool Jonkman. Tennisschool Jonkman is een erkend leerbedrijf. Kijk op de website van de kenniscentra calibris om te zien of Tennisschool Jonkman erkend is voor jouw toekomstige beroep.

Vragen over een stageplaats?

Neem contact op met Bernard Jonkman:
Tel. 06 14380289 of email: bernard@tennisschooljonkman.nl