Tennis Clinic

racket

Met je bedrijf iets te vieren of een leuke team building dag? Op een vrijdag of zaterdag avond een sportief uurtje samen bezig zijn. Wij zorgen voor een tennisclinic waarbij uw personeel/collega’s afgebeuld worden, leren samen werken en samen veel lol maken.

Het is ook mogelijk om een van onze trainers in te huren op uw locatie om daar een clinic of training te verzorgen.

Tijdens deze tennisclinic leren we waar nodig de basisslagen van het tennisspel aan. We geven tips en laten jullie bijvoorbeeld spelen in korte dubbelpartijen. We doen zware dril oefeningen en spelvormen waarbij je moet samenwerken of met een winnaar.
Ook behoort het tot de mogelijkheid om een kleine demonstratiewedstrijd te spelen met o.a. categorie 2 speler(s) van het hoogste niveau van Nederland. Na afloop behoort de ‘derde helft’ met een sportief drankje of een andere versnapering zeker tot de mogelijkheid. Barbecue of diverse kleine hapjes gedurende de avond zijn met de horeca allemaal bespreekbaar.

Een voorbeeld van een tennisclinic

Ontvangst (met drankje) en uitleg
Warming up in een leuke vorm
Training
Wedstrijdvormen
Spelvormen
Demonstratie
Drinken en eten
Einde programma

De duur van de tennisclinic is ongeveer 2,5 uur. De kosten van de clinic is afhankelijk van de groepgroote en baanhuur en horeca. Er zijn diverse mogelijkheden voor een geslaagde op maat gemaakte clinic. Het beste is om even te mailen of bellen voor een vrijblijvende afspraak en/of informatie.

bernard@tennisschooljonkman.nl