Verjaardag kinder tennispartijtje

slider01

Iets te vieren of jarig? Wij kunnen een leuke verjaardagspartij verzorgen. Na afloop met eten en drinken behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor kinderen geven wij op diverse tennis locaties verjaardagspartijtjes. Wij geven uw kind een onvergetelijke en ook nog sportieve middag. Het maakt niet uit of de een wel op tennis zit en de ander niet. We proberen het voor iedereen even leuk te maken en waar nodig binnen het verjaardagspartijtje te differentiëren.

Hoeveel kinderen kunnen mee doen met het kinderpartijtje?

Met één leraar kunnen wij maximaal 12 kinderen (niveau rood, 6/7 jaar) op één baan een geslaagde tennis clinic geven en 10 kinderen (niveau oranje, 8-10 jaar) op twee banen. Zijn er meer kinderen vraag dan een offerte aan.

Hoe ziet zo’n onvergetelijke verjaardagspartij er uit?

Door een gediplomeerde leraar krijgen de kinderen een leuke, leerzame, fanatieke en vooral gezellige tennis training. Op de baan werken we met leuke hulpmiddelen en is er voor elk niveau leuke en sportieve spelvormen. De tennisbaan wordt aangekleed met slingers en ballonnen. De jarige job proberen we extra in het zonnetje te zetten. Na een uur training gaan de kinderen wat limonade drinken en kunnen ze even wat kleuren/tafeltennissen/voetballen etc. Met de horeca zijn er diverse afspraken mogelijk voor het eten en drinken. Het standaard recept voor de kids is: patat met frikandel/kroket.

Wat kost een verjaardagspartijtje?

Een verjaardagspartij kost 50 euro. (Excl. eten en drinken (en excl. baanhuur in het winterseizoen +/- 20 euro). Met de horeca kan een prijs afgesproken worden voor het eten en drinken. Racket lenen behoort (gratis) tot de mogelijkheid.

Op welke dagen geven wij een verjaardagspartij?

Wij kunnen veel regelen maar niet elke dag is mogelijk i.v.m. de reguliere trainingen en beschikbaarheid van de leraren. Het beste is om contact op te nemen voor een datum en tijd.

Hoe geef ik me op voor een verjaardagspartij?

Je kan ons mailen: bernard@tennisschooljonkman.nl of bellen: 06-14380289 of vul uw gegevens in via: het contact formulier wij nemen dan z.s.m. contact met u op.