Afspraak maken of een vraag? Bel 06-14380289

Trainers

BERNARD JONKMAN

bernard
Bernard Jonkman (1978) is geboren en getogen in Beverwijk. Hij groeide op vlak bij de tennisbanen van Westerhout (Beverwijk). Ongeveer al zijn vrije tijd bracht hij door op de tennisbaan. Het was wel duidelijk dat het tennisspel in Bernards bloed zat. Na de middelbare school heeft Bernard twee jaar fulltime getennist, maar blessures en gebrek aan financiële middelen dwongen hem hiermee te stoppen. Toch wilde Bernard iets met tennis blijven doen en hij is als jongste cursist begonnen met de tennislerarenopleiding. In maart 1998 vroeg Sosja Huijbens of Bernard wilde helpen met een paar uur jeugdlessen. Dit beviel zo goed dat het al snel meer dan een paar uur werden.
Sinds 1 januari 2003 verzorgt Bernard Jonkman onder de naam Tennisschool Jonkman tennislessen aan jeugd en volwassenen voor voornamelijk recreatief en prestatief tennis. Met inmiddels ruim 30 jaar tenniservaring geeft Bernard inmiddels 20 jaar les op Tennispark Brederode en verzorgd samen met zijn lerarenteam/tennisschool de afgelopen 20 jaar de trainingen op Tennispark Brederode. Bernard is 39 jaar, 2-speler, nr. 1 van Ned/nr. 10 van de wereld in de leeftijd 35-40 jaar en in het bezit van KNLTB tennisleraar A en B-licentie.

THOMAS GILIAM

SOSJA HUIJBENS

IMG_2945

Chantal van Meggelen

Chantal

Chantal van Meggelen, geboren op 24 september 1993. Begon op jonge leeftijd als (top)turnster en ruilde de sport in op negenjarige leeftijd voor tennis.Voordat ze op de tennisbaan les ging geven (sinds april 2014), was Chantal op het hockeyveld te vinden. Naast het zelf beoefenen van de sport, heeft Chantal op meerdere hockeyclubs ook lessen verzorgd. Leeftijden gevarieerd van 4 tot en met 16 jaar.

 

Met een uitzonderlijke leerroute (overgang van de derde naar de vierde klas havo) heeft Chantal de keuze gemaakt om in 2009 de sportopleiding aan het CIOS Overveen te volgen. In 2013, met een A-licentie op zak, afgestudeerd. Tijdens deze studie een verscheidenheid aan keuzevakken gevolgd. Onder andere: 'Sportleider Aangepast Sporten en Internationale Sport Ontwikkeling met een buitenlandstage.