Jeugd Prestatie

Tennisschool Jonkman heeft de toewijding om alle getalenteerde jeugd tennissers te begeleiden.

Wij bieden nu exclusieve tennislessen aan voor de jeugd, met een focus op prestatieverbetering*, voor iedereen die meerdere stappen vooruit wil maken. Of je nu de voorkeur geeft aan groepslessen, duo lessen of privélessen, wij hebben voor elk wat wils.

Techniek, tactiek, mentaal en conditie

Bij Tennisschool Jonkman leggen we een stevige basis door de jeugd eerst de technische aspecten van tennis te leren. Ontdek hier hoe we dat doen.

Maar daar blijft het niet bij. We gaan verder dan alleen techniek. Onze trainingen integreren naadloos tactische elementen, waarbij spelers leren strategisch te denken en hun besluitvorming te verbeteren. Lees meer over onze tactische benadering.

Daarnaast besteden we aandacht aan coördinatietraining, waardoor spelers hun bewegingsvaardigheden verfijnen en hun algehele fysieke prestaties verbeteren. Ontdek de voordelen van coördinatietraining.

Het mentale aspect is een integraal onderdeel van onze aanpak. We begeleiden onze jeugdspelers om mentaal veerkrachtig te zijn, focus te behouden en zelfvertrouwen op te bouwen. Lees meer over onze focus op het mentale aspect.

Bij Tennisschool Jonkman streven we ernaar om een allesomvattende ontwikkeling te bieden, waarin techniek, tactiek, coördinatie en mentale kracht samenkomen. Zo leggen we de basis voor duurzaam succes op en buiten de tennisbaan.

* Prestatieverbetering voor Jeugdtennissers: Bouw aan Succes op de Tennisbaan!

Welkom bij Tennisschool Jonkman, waar we toegewijd zijn aan de ontwikkeling en prestatieverbetering van (getalenteerde) jeugdtennissers. Onze benadering richt zich op het bieden van de beste mogelijkheden om jouw tennisspel naar nieuwe hoogten te tillen.

1. Groepslessen in Kleine Groepjes:

Ontvang persoonlijke aandacht in groepen van maximaal 4 personen. Dit zorgt voor een optimale interactie tussen coach en speler, waardoor we gericht kunnen werken aan individuele verbeterpunten.

2. Duo Training:

Verbeter jouw spel samen met een tennispartner. Onze duo-trainingen bieden de perfecte balans tussen individuele aandacht en het delen van leerervaringen met een gelijkgestemde medespeler.

3. Privé Training:

Voor een op maat gemaakte benadering, kies voor privétraining. Onze ervaren coaches richten zich volledig op jouw specifieke behoeften en doelen, wat resulteert in snelle en effectieve vooruitgang.

Trainers:

Directeur Head Coach Coördinator: Bernard Jonkman # Highest ITF nr. 3 world

Hoofd Jeugd Coach: Conan de Bruin # Highest level 1 player

Jeugd Coach: Carin Bakkum # Highest WTA nr. 69 world

Training op Meerdere Locaties:

We bieden trainingen aan voor de jeugd op woensdag op de Krullenlaan/Schapenduinen Bloemendaal en dagelijks binnen in het Kennemer Sportcenter. Het indoor aspect garandeert consistente lessen, zelfs bij slecht weer, waardoor het leerproces ononderbroken blijft. Indien mogelijk kunnen we altijd op andere parken, clubs en locaties trainingen verzorgen.

Totaalprijs overzicht voor 18 weken zomerseizoen (incl baanhuur):

– Groepslessen (4 personen): € 360,-

– Duo-training: € 720,-

– Privétraining: € 1440,-

Bij 2x training in de week ontvang je 10% korting. Broer/zus ontvangen ook 10% familie korting.

Bij Tennisschool Jonkman geloven we in de kracht van gerichte training en individuele begeleiding om jouw tennisvaardigheden te perfectioneren. Schrijf je in en maak je klaar voor een seizoen vol groei en succes op de tennisbaan! Samen werken we aan jouw skills en spelplezier.

Voor aanmeldingen of verdere vragen, neem gerust contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een geweldig tennisseizoen tegemoet te gaan!