Informatie TotZiens Promotions Tennistoernooi 2012

 Nieuwe naamsponsor: TotZiens Promotions Tennistoernooi ** 

Wij organiseren het sterkste tennistoernooi van de IJmond van 26 februari t/m 4 maart: het TotZiens promotions Tennistoernooi NRT **-toernooi ( 2 sterren Nationaal Ranglijst Tennistoernooi). Het NRT-toernooi zal georganiseerd worden in het Kennemer Sportcenter te Haarlem. Kijk hier voor een routebeschijving.

Hier alle deelnemers, het wedstrijdschema, tijden, uitslagen en standen.

Een NRT-toernooi is een toernooi voor de aankomende nederlandse toppers. Er worden wedstrijden gespeeld op landelijk niveau met 1-, en 2- en 3-spelers. Alle wedstrijden worden overdag gespeeld en zijn voor toeschouwers gratis te bezichtigen! De halve finales zijn op zaterdag 3 maart 2012 en de finales op zondag 4 maart 2012.

Wat is TotZiens Promotions

Totziens Promotions is groothandel in promotionele textiel en relatiegeschenken. Bij ons staan service, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal. Laat u overtuigen en bestel ook uw promotionele textiel of premiums bij Totziens promotions. Na een aantal jaar in de promotionele branche werkzaam te zijn is Totziens Promotions opgericht met als doel uw zoekacties naar nieuwe relatiegeschenken, give aways of bedrijfskleding te vergemakkelijken. Wij helpen u dan ook graag bij het vinden van een passend geschenk.

Door goede relaties met diverse fabrikanten en merken kunnen wij een uitgebreid assortiment aanbieden tegen goede prijzen. Natuurlijk kan het voorkomen dat wat  u zoekt niet op onze site is terug te vinden, dat wil niet zeggen dat wij deze artikelen niet hebben. Laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek.

Bedrukte relatiegeschenken zijn vaak al op korte termijn leverbaar. Vanaf 4 tot 10 werkdagen is veel mogelijk. Onbedrukte artikelen zijn vaak binnen 1 a 2 werkdagen bij u bezorgd.

Totziens Promotions heeft een eigen studio, zodat wij direct aan de slag kunnen met uw artwork.

WWW.TOTZIENSPROMOTIONS.NL

TotZiens Promotions Tennistoernooi

Het NRT-toernooi zal georganiseerd worden in het Kennemer Sportcenter van 26 februari t/m 4 maart 2012. De sterkte van het toernooi wordt aangegeven van 1 ster tot 4 sterren (sterkst). Wij hebben een 2 sterren toernooi. De finales zijn op zondag 4 maart 2012.

Interesse in de sponsormogelijkheden? Vraag vrijblijvend naar ons sponsorplan: info@tennisschooljonkman.nl

We willen graag met u bereiken dat we het sterkste toernooi van de IJmond zijn!

Graag tot ziens tijdens het vierde evenement van het TotZiens Promotions Tennistoernooi!

Heren enkel en dubbel

Voor de heren enkel is er een kwalificatie-lijst van 64 en start op zondag 26 februari, hiervoor worden maximaal 16 wildcards weg gegeven. Het hoofdtoernooi begint op woensdag 29 februari en is een afvalschema van 32.  20 of 18 deelnemers worden rechtstreeks geplaatst in het hoofdtoernooi. Uit de kwalificatie gaan er 4 door naar het hoofdtoernooi en er worden voor het hoofdtoernooi nog 8 wildcards weg gegeven. Mogelijk ook nog 2 Special Exemt plaatsen. De heren dubbel start op donderdag 1 maart met een lijst van 16 koppels, maximaal 3 wildcard kunnen hiervoor worden weg gegeven.

Dames enkel en dubbel

De dames kwalificatie start op maandag 27 februari met maximaal 32 deelnemers, waarvoor maximaal 8 wildcards worden weg gegeven. Het hoofdtoernooi start net als de heren op woensdag 29 februari en hierbij is de grote van het afvalschema 16. Voor het hoofdtoernooi worden 11 deelnemers rechtstreeks geplaats. De twee sterkste uit de kwalificatie worden in het hoofdtoernooi geplaatst en er worden drie wild cards weg gegeven. De dames dubbel start op donderdag 1 maart met maximaal 8 koppels, hierin kan een wildcards worden weg gegeven.

Gemengd dubbel

Ook kan er worden ingeschreven voor de gemengd dubbel. De grote van de lijst is 16 koppels, hierin kan ook 2 wildcard worden weg gegeven. De gemengd dubbel begint op donderdag 1 maart en/of vrijdag 2 maart!

Wildcards

1. Om in aanmerking te komen voor een wild card voor de kwalificatie of hoofdtoernooi dien je in te schrijven via de site van de knltb. Voor de dubbels op de lijst bij de wedstrijdleiding tijdens het toernooi of inschrijven voor woensdag 29 februari 16.00 uur naar info@tennisschooljonkman.nl.

2. Uitsluitend per mail naar: bernard@tennisschooljonkman.nl met verzoek voor wildcard hoofdtoernooi of kwalificatie, enkel of dubbel en geef een goede reden waarom jij de wildcard hoort te krijgen! (redenen als geblesseerd geweest, wil een (hogere) ranking krijgen voor de zomer/competitie maken weinig kans)

Enkele critiria voor het weggeven van de wildcards

Spelers die vooraf inschrijven via de site van de KNLTB maken meer kans op een wildcard.

Wie heeft zich per mail aangemeld voor aanvraag wildcard en deze op tijd bevestigd.

We zullen hiermee het deelnemersveld versterken.

Regionale wedstrijdtennissers een kans geven.