Rood Oranje Groen Geel jeugd toernooi

 

ROGwebsite

Op een leuke manier wedstrijdjes spelen:

[themecolor]Jonkman rood, oranje, groen en geel jeugd tennistoernooi[/themecolor]
In de winter van 2015-2016 organiseert Tennisschool Jonkman voor alle jeugd die les hebben of geen les hebben, lid zijn van een club of niet lid zijn van een club 6 gezellige ongedwongen wedstrijdjes voor de kinderen. De wedstrijdjes worden gespeeld op een rode, oranje groene of gele baan met aangepaste (zachte) ballen.
rogbanen

Nieuw in 2015-2016 zijn de toernooitjes op niveau geel voor heel veld kinderen.Untitled

Uitleg toernooi groen en geel: In het uur spelen de kinderen wedstrijdjes van 20/30 minuten. Je wordt zo veel mogelijk op niveau ingedeeld en gekoppeld met een ander team maatje. Er worden single en dubbelspel wedstrijden gespeeld. Je speelt eerst een single 20/30 min aansluitend je maatje een single 20/30 min (jij hebt even pauze) en daarna doen jullie samen een dubbelwedstrijd 20/30 min. Je bent dan maximaal 1 uur of 1 1/2 uur aan het spelen. Oranje op een aangepaste baan (driekwartveld), groen en geel op een hele baan.

Uitleg toernooi rood en oranje: In het uur worden de kinderen verdeeld in twee groepen (A en B). Een kind van team A speelt een kort wedstrijdje tot de 7 of 10 punten tegen iemand van team B. Na het wedstrijdje mag de winnaar een kaart halen en die doet de kaart in de ton van zijn team. Het team met de meeste kaarten of de meeste harten of bepaalde kleur is de winnaar geworden.

Een leuke manier om kennis te maken met de wedstrijdjes en dus nog meer plezier. Tussendoor krijgen de kinderen limonade. Kosten 5 euro per keer. Het maximum aantal deelnemer is 26 per keer per onderdeel (kleur).

Bekijk hier de foto’s van: JBR toernooi 8 december 2013

Bekijk hier filmpjes van: JBR toernooi 8 december 2013

Voor de komende periode kan je opgeven voor de volgende toernooitjes:

Rood, Oranje, Groen & Geel

De data voor komend winterseizoen staat op:

zondag: 1, 15, 29 november, 13 december, 10 en 24 januari.

[iphorm id=”10″ name=”Jonkman rood toernooi”]