Inschrijving winter 2015-2016 geopend

Op de website van Tennisschool Jonkman kunt u zich inschrijven voor de leerzame en plezierige tennislessen voor in het winterseizoen. Bent u alleen of met meerderen? Wij proberen u in te delen in een passende les groep. In het menu tennislessen vind u alle informatie over de trainingen op Ruïne van Brederode, Fablo tennishal en Kennemer Sportcenter. Tennisles voor de regio Haarlem, Bloemendaal, Santpoort en Velsen.

Nieuwe jeugdtrainingspakketten met buiten trainingen:

Voor elke leeftijd, nivo en ambitie hebben wij een ideaal trainingspakket. De 3-5 jarigen spelen op woensdag middag. (5) 6-7 jaar nivo rood (mini tennis) spelen op maandag en/of vrijdag middag. Ben je 8 jaar of ouder dan kan je een trainingspakket kiezen of een los trainingsonderdeel.  Dit winterseizoen bieden we als extra mogelijkheid buiten trainingen op Ruïne van Brederode. Deze buiten training zijn 80 minuten per week. I.c.m. een trainingspakket ontvang je een aantrekkelijke korting op deze trainingen!

Meer informatie:

In het boven menu hebben we geprobeerd alle lessen en informatie zo duidelijk mogelijk neer te zetten. Wellicht dat er toch nog vragen zijn. Wilt u meer informatie over de tennisles of opent de website op uw computer niet goed? U kunt vrijblijvend informatie aanvragen per mail naar bernard@tennisschooljonkman.nl of bel 06-14380289