privé tennisles

Met privélessen ben je intensief bezig en zal je tennisniveau snel verbeteren. Als je iets doet, doe het niet omdat het moet maar wil het zelf en doe het goed!

Wij geven privé trainingen per 30 minuten, 45 minuten en 60 minuten. Bekijk hier onze tarieven.

Door onze ervaring en het snel zien en begrijpen van de tennishandeling (slag, forehand/backhand/service/etc.) heeft u op korte termijn al resultaat. Waar elders zinloze kreten geroepen worden als: “door de knieën gaan” en “kijken naar de bal” of meer bezigheidstherapie is, kijken wij wat er werkelijk gebeurt op de baan en kijken wij gedetailleerd of de greep klopt bij het raakpunt, de schakelketen (beweging van alle spieren) optimaal verlopen om het uiterste uit een slag te kunnen halen. Ook preventief kijken we of door de greep of beweging de kans op blessures niet groot zijn. Denk hierbij aan het verkeerd instappen waardoor sneller blessures of pijn onstaat aan enkels en knieën of verkeerde spierspanning in de onderarm waardoor de kans op een tennisarm groot is. We kijken niet alleen wat er gebeurt met een slag maar door onze snelle analyse, kennis en benadering proberen we voor elke individuele cursist het zo aan te pakken dat hij/zij het snelst snel leert, ervaart en onthoudt waardoor er op korte termijn al veel sneller resultaat is.  Er bestaat ook de mogelijkheid om onder begeleiding met een ballenmachine te trainen. Hierdoor worden extra veel ballen geslagen. Ook beschikken wij over moderne video analyse hulpmiddelen.

Je kan bij ons losse privé lessen nemen of een pakket vanaf acht lessen. Wij geven tennislessen in Santpoort-Zuid, Bloemendaal en Haarlem. Tennisclub: Bloemendaal en Ruïne van Brederode. Tennishal: Kennemersportcenter en Fablotennishal.

Inschrijving kan via het inschrijfformulier of vrijblijvend meer informatie per mail naar: bernard@tennisschooljonkman.nl.