Tennisles Haarlem

tennisles haarlem velsen bloemendaal santpoort

Tennisschool Jonkman is dé Tennisschool voor tennisles in de regio Haarlem, Bloemendaal, Overveen, Santpoort en Velsen.

Wij geven tennisles en privé les in Haarlem, Velsen en Bloemendaal. Ben je alleen of met meerderen? Wij proberen een passende groep en lesdag/tijd voor u te vinden. In de zomer geven wij tennisles op Tennispark Brederode. In de winter geven wij tennislessen in de Fablotennishal en Kennemersportcenter te Haarlem.

Waarom tennissen bij Tennisschool Jonkman?
Wij houden ons aan drie pijlers: Kwaliteit, Service en Plezier:

Met ons gediplomeerd leraren team verzorgen wij gerichte trainingen wat geschikt is voor jouw spel nivo. De cursist staat bij ons centraal. Vanuit jouw beweging, slagen en beslissingen kijken en verbeteren daar waar nodig om jouw tennisspel naar een hoger nivo te brengen.

Voor alle cursisten organiseren wij gedurende het jaar drie leerlingentoernooien. Kan je een keer niet op de tennisles komen dan kan je via onze inhaal service een tennisles inhalen. Ook voor advies voor een racket of ballen kan je ons vragen of we sturen je door naar de juiste personen. Twee keer schuiven we indien nodig de tennisles door als deze door regen niet door kan gaan, hierdoor krijgen onze groepen (bijna) altijd de volledige tenniscursus.

Tennisles geven is misschien wel de mooiste baan… Na een zware dag werken komen de cursisten op de tennisles waar plezier is op en naast de baan. Wij geven ruim 20 jaar tennisles op Tennispark Brederode te Santpoort-Zuid. Veel cursisten van toen hebben we nog steeds op tennisles.

Wilt u plezierige, intensieve en leerzame trainingen van ons lerarenteam? Bekijk op deze website wat de mogelijkheden zijn voor tennislesles in Haarlem e.o. Heeft u nog vragen dan kunt u ons altijd even mailen of bellen.