We mogen weer dubbelen

Op 3 november waren de maatregelen voor een periode van 2 weken aangescherpt. Vanaf donderdag 19 november vallen we terug naar de ‘gedeeltelijke lockdown’ zoals bekend gemaakt op dinsdag 13 oktober. Hiermee vervallen de extra aangescherpte maatregelen van de afgelopen twee weken. De maatregelen in de strijd tegen het coronavirus hebben effect, het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames daalt. Maar de cijfers zijn nog niet op een niveau om de maatregelen verder te versoepelen. De maatregelen van 14 oktober blijven daarom van kracht tot half december. Begin december maakt het kabinet opnieuw de balans op en bepaalt dan het vervolg van de maatregelen.

De overheidsrichtlijnen voor sport zijn besproken met NOC*NSF en de sportbonden. Uit het protocol Verantwoord Sporten van NOC*NSF komt nu het volgende:

* Voor trainingen volwassenen geldt maximaal 4 volwassenen op één baan (excl. trainer). (5-8 personen op 2 banen)

* Kinderen t/m 17 jaar mogen in grotere groepen blijven spelen en trainen en hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden.

Daarnaast gelden de volgende voorschriften:

  • De kleedkamers en douches zijn gesloten (wc is open)
  • Was en desinfecteer je handen voor en na het tennissen.
  • Ons dringende verzoek is om buiten het tennissen om een mondkapje te dragen. Dus ook bij het binnenkomen en verlaten van de tennishal.
  • De horeca blijft gesloten en publiek is niet toegestaan.
  • We vragen je gezond, sportief en met respect met elkaar om te gaan. Probeer je aan de afstandregel van 1,5 meter te houden en blijf bij ziekte thuis!

Inhaal service

Vanaf maandag start onze inhaal service. Een keer een les gemist of gaat missen, een les inhalen? Je kan je vanaf nu weer afmelden via onze website: www.tennisschooljonkman.nl

We hopen dat je in goede gezondheid veel plezier blijft beleven van al onze trainingen!

Met sportieve groeten,

Bernard Jonkman